Att byta CRM

Vår erfarenhet och kunskap från insamlings- och medlemsorganisationer är er trygghet och tillgång i att lyckas med byte av CRM-system. 

Är det svårt att byta CRM?

Att byta CRM-system behöver inte vara en utmaning – det handlar om att göra det rätt. Hos Bonigi strävar vi efter att göra övergången till NGO|PRO smidig och trygg för insamlings- och medlemsorganisationer. Vårt mål är att förenkla processen för dig som användare. Med vår erfarenhet och kunskap har vi det krävs för en lyckad övergång.

Np Icon Target

Grunden för ett lyckat projekt

Innan ni tar ert slutliga beslut vill vi vara trygga med att vi kommer möta varandras förväntningar för ett lyckat projekt. För att förstå era projektmål granskar vi noga specifika krav och genomför en GAP-analys. Vi tar den tid som behövs för demo av systemets olika delar samt leder workshops i syfte att hitta den perfekta ambitionsnivån för just er organisation.

Projektstart och Setup

Det brukar vara lite extra feststämning vid uppstarten. Nyckelpersoner från er som kund och oss som leverantör deltar och lyssnar på era förväntningar av projektets resultat. Vi är en teamdriven organisation och vill att alla inblandade specialister lär känna er som kund. För att få en flygande start i projektet har vi ett eget webbaserat verktyg som vi kort och gott kallar Setup. Det hjälper er som kund att arbeta självständigt med fördefineierade processer för bankkoppling, domännamn, grafisk profil på gåvosidor och alla uppgifter som behöver samlas in.
Np Icon Project Plan

Förbereda datamigrering

Har du data från ett tidigare system som du vill ha med dig? Vi har fördefinierade processer där vi steg för steg guidar dig hur ni tar ut relevant data. Med vår erfarenhet och kunskap hjälper vi er att säkerställa kvalitet – oavsett om ni bara vill migrera ett fåtal kontakter eller stora mängder komplex data som t ex roller, egenskaper, medlemskap och transaktionshistorik.

Np Icon Data Migration

Konfigurering och test av flöden

Vi följer framstegen i projektet med löpande  projektmöten och genom verktyget Setup. Systemansvarig och berörda användare hos er deltar i workshops med olika fokus där vi konfigurera systemet och testar flöden.

Np Icon Data Config Test

Go Live och utbildning

Sista veckorna har vi förberett och planerat sedan lång tid. Nu slutar ni använda ert gamla system och våra migrerings- och testaktiviteter utförs i sekvens. Gåvosidor skall peka rätt, betalningar hanteras i nya flöden och givar-/medlemsservice ska ha tillgång till korrekt data. Parallellt med denna process genomför vi utbildningar i systemet. Efter uppstart kör vi uppföljande utbildning när ni arbetat i systemet någon vecka. 

Np Icon Launch

Support och växa vidare

När projektet är avslutat har vi ett avslutsmöte där ni får tillgång till våra supportkanaler och er kontaktperson byts från projektledare till er kundansvarig. Med hjälp av vår support och kundansvarigs regelbundna möten med er får ni hjälp att växa vidare i systemet och utveckla era processer. Vårt mål är långsiktigt, att hjälpa de som hjälper andra.

Np Icon Support

”Bra rutiner och bra struktur för att komma igång, väldigt tydligt med vad vi behövde göra. Väldigt bra utbildning i systemet inför man går live och väldigt bra support efteråt också.”

Jenniy Ekman

Jenniy Ekman, Hela Människan
Administratör

Vill du veta mer?

Boka en personlig demo och låt oss presentera vad NGO|PRO kan göra för just er organisation. 

Kundtjänst

Växel

Kundtjänst

036-333 60 33