CRM för insamling

Optimera givarresan och förenkla administrationen med vår  insamlingsmodul. En lösning som inte bara kommer uppskattas av givare, utan även av insamlingsansvariga och ekonomiavdelningen. 

Glad Givare

Mer än bara ett CRM

En heltäckande plattform för ökat engagemang

NGO|PRO har sin grund i visionen att optimera insamlingsorganisationers processer – så att fler resurser kan gå dit de behövs mest. Efter över 10 års utveckling i samarbete med våra kunder, presenterar vi en heltäckande CRM-plattform för insamlingsorganisationer. Vårt system förenklar organisationens processer för insamling och kommunikation med givarna, med målet att skapa ett ännu starkare engagemang. Upptäck hur vårt verktyg kan göra insamlingsprocessen smidigare och ännu mer givande.

Bli medlem med Swish

Webbformulär med integrerade betaltjänster och digital signering

Börja samla in gåvor direkt via era digitala kanaler med hjälp av våra webbformulär för insamling. Formulären är integrerade med ledande betaltjänster. Betalningarna matchas direkt mot rätt ändamål och kontakter – allt utan behov av dyra tredjepartslösningar. Formulären är placerade på er egen domän och anpassade till er grafiska profil för att skapa en sömlös upplevelse för era givare.

Webbformulär

Betaltjänster

Insamlingschef Frilagd

360-vy över givarens engagemang

I vår CRM-databas får ni all data samlad på ett ställe. En omfattande 360-graders vy över givarna, inklusive deras engagemang, åtaganden, gåvohistorik och relationer. Utöka standardinformationen med egna fält, taggar och anteckningar. Med behörighetsstyrning säkerställer ni att känslig data förblir otillgänglig för obehöriga, både inom och utom organisationen. Tillsammans med funktioner som adressbevakning, dubletthantering och samtyckesverktyg har ni det som krävs för att uppfylla även den mest strikta GDPR-policyn.

Kampanj Frilagd

Digitala kampanjer eller OCR-satta avi:er?

Med NGO|PRO behöver ni inte välja! Ta fram precisionssäkra urval, skapa utskicksmallar och skicka kampanjen via e-post, sms eller brev. NGO|PRO talar om vilka kontakter som nås genom vilken kanal. För postala utskick kan ni generera tryckfärdiga PDF:er med avier eller välja att själva OCR-sätta adressfilen och skicka den till ert tryckeri. Vid behov av assistans med print och portooptimering har vi förmånliga avtal genom våra samarbetspartners.

Power Bi

Insikter och analys med Power BI

Analysera data för ökad transparens och effektivt beslutsfattande med NGO|PRO. Vi erbjuder olika verktyg för insikter och analys, från standardrapporter och DataCenter till integrerad användning av Microsofts Power BI direkt i gränssnittet.

Marketing automation för insaming

Öka konverteringen med automatiserade givarresor

Med NGO|PROs verktyg för marketing automation (MA) automatiserar ni det manuella uppföljningsarbetet. Skapa allt från enkla flöden som tack-mejl baserat på gåvobelopp till avancerade givarresor i flera steg baserat på olika händelser. Designa flöden för att uppmuntra, bekräfta och engagera – det är i princip, bara fantasin sätter gränserna.

Ekonomi Chef Frilagd 1024

Ekonomisk kontroll över insamlingsarbetet

Vårt flexibla gränssnitt för ändamål och kampanjer gör det enkelt att skräddarsy strukturen efter er organisations unika behov – oavsett om ni jobbar med ett fåtal ändamål eller en stor komplex matris. Sätt upp en övergripande plan för kontering som kan justeras på ändamålsnivå. Ni kan även jobba med olika bankkonton per ändamål. Som servicebyrå hämtar vi automatiskt era girobetalnigar och matchar med rätt kontakter. När det är dags för bokföring exporterar ni enkelt alla ekonomiska transaktioner i en SIE-fil. Allt konterat och klart för import i ert ekonomisystem.

”Vi kollade av marknaden, tog referenser från kunder hos er.
Ni har väldigt bra omdöme hos andra. Avgörande var också att ni har en helhetslösning.”

Jenniy Ekman

Jenniy Ekman, Hela Människan
Administratör

Vill du veta mer?

Boka en personlig demo och låt oss presentera vad NGO|PRO kan göra för just er organisation. 

Kundtjänst

Växel

Kundtjänst

036-333 60 33