CRM för medlemskap

Förenkla rekryteringen, öka engagemanget och minska administrativa uppgifter med vår kraftfulla medlemsmodul.

Insamlingschef

Mer än bara ett CRM

En plattform för effektiv medlemsadministration

NGO|PRO har sin grund i visionen att optimera insamlings- och medlemsorganisationers processer för att underlätta deras dagliga arbete. Efter över 10 års utveckling i samarbete med våra kunder, presenterar vi en heltäckande CRM-plattform för såväl insamling som medlemshantering. Vårt system förenklar organisationens processer för rekrytering och medlemsvård, med målet att skapa ett ännu starkare engagemang. Upptäck hur vårt verktyg kan skapa en smidigare, mer engagerande och effektiv medlemsadministration för er organisation.

Hand ritar organisationskarta

Anpassningsbar till era unika behov

Med NGO|PRO får ni verktygen att hantera både små föreningar och stora, komplexa medlemsorganisationer med riks, distrikt och lokalavdelningar. Vårt flexibla gränssnitt gör det smidigt att skräddarsy strukturen efter er organisations unika behov och medlemstyper. Som systemadministratör styr ni vilka behörigheter era lokaladministratörer har olika nivåeren kraftfull lösning för era specifika behov. 

Bli medlem med Swish

Webbformulär för medlemsrekrytering

Genom våra medlemsformulär sänker ni tröskeln och förenklar rekryteringen av medlemmar på er webbplats och andra digitala plattformar. Med personnummeruppslag och områdesstyrning hämtar vi automatiskt adressuppgifter och placerar medlemmen i rätt förening. Dessutom erbjuder vi olika betalningsalternativ för medlemskapet, inklusive kort, Swish, Apple Pay, Autogiro och avi, vilket ger en smidig och flexibel användarupplevelse.

Webbformulär

Betaltjänster

Kampanj Frilagd

Smidig hantering av avisering och medlemsförnyelse

Med NGO|PRO kan ni smidigt integrera digitala och traditionella kanaler för kostnadseffektiv avisering och förnyelse av medlemskap. Välj att avisera via SMS, e-post eller brev. NGO|PRO ger insikt om vilka kontakter som nås genom vilken kanal. För postala utskick kan ni generera tryckfärdiga PDF:er med avier eller själva OCR-sätta adressfilen för tryckning. Hantera hela processen med medlemsförnyelse och följ upp resultatet direkt i gränssnittet. En sömlös lösning för optimal medlemskommunikation. 

Marketing automation för medlemskap

Skapa engagemang med automatiserade flöden

Med NGO|PROs marketing automation-verktyg automatiserar ni det manuella uppföljningsarbetet. Skapa enkla flöden som välkomstmejl eller avancerade ”onboarding”-flöden i flera steg baserat på olika händelser. Designa flöden för att uppmuntra, bekräfta och engagera – det är i princip bara fantasin som sätter gränserna. En kraftfull automatiseringslösning för att stärka er kommunikation med era medlemmar.

Insamlingschef Frilagd

360-graders vy över medlemmars engagemang

I vår CRM-databas får ni all data samlad på ett ställe. En omfattande 360-graders vy över medlemarna, inklusive deras engagemang, åtaganden, historik och relationer. Utöka standardinformationen med egna fält, taggar och anteckningar. Med behörighetsstyrning säkerställer ni att känslig data förblir otillgänglig för obehöriga, både inom och utom organisationen. Tillsammans med funktioner som adressbevakning, dubletthantering och samtyckesverktyg har ni det som krävs för att uppfylla även den mest strikta GDPR-policyn.

Power Bi

Insikter och analys med Power BI

Analysera data för ökad transparens och effektivt beslutsfattande med NGO|PRO. Vi erbjuder olika verktyg för insikter och analys, från standardrapporter och DataCenter till integrerad användning av Microsofts Power BI direkt i gränssnittet.

”Vi har ambitiösa mål på RFSU om att bli en växande medlemsrörelse och jag känner mig trygg i att NGO|PRO är ett system som kan stödja och möjliggöra en sån utveckling.”

Erik Köpberg, RFSU

Erik Köpberg, RFSU
Medlemsansvarig

Vill du veta mer?

Boka en personlig demo och låt oss presentera vad NGO|PRO kan göra för just er organisation. 

Kundtjänst

Växel

Kundtjänst

036-333 60 33