Om oss

NGO|PRO utvecklas av oss på Bonigi AB. Vår drivkraft är en tydlig idé:
”Att hjälpa de som hjälper andra.”

Mer än bara en leverantör

Våra uppdragsgivares visioner och mål är en naturlig del av vår målbild och drivkraft

Vi strävar inte efter att bli störst, vårt fokus är att lyckas bäst – PROfessionellt verktyg och stöd för de NGO’s som är våra kunder.

Vår affärsidé är att utveckla och förvalta webbaserade lösningar och tjänster. Vår målgrupp är organisationer vars målsättning är att göra den här världen till en bättre plats genom att skydda och hjälpa människor, djur och natur. Vi drivs av en tydlig idé: Att hjälpa de som hjälper andra.

Att vara ett värdedrivet bolag betyder för oss att samhällsnyttan som våra produkter och tjänster genererar är lika viktig som den ekonomiska förtjänsten. Våra uppdragsgivares visioner och mål blir därför en naturlig del av vår målbild och drivkraft.

Hasse2

Hans Hörnmark

Hans Hörnmark, VD på Bonigi AB

Våra värderingar

Värderingarna är ledstjärnor som hjälper oss att skapa långsiktigt värde för våra kunder och företaget.

Vi är engagerade

När vi säger att “vi är engagerade”, är det inte en metod utan ett genuint engagemang som driver oss. Kraften i att skapa ett positivt flow ger en kedjereaktion som påverkar både enskilda detaljer och utveckling av nya helhetslösningar. Engagemanget genomsyrar vårt ansvar för varandra i teamet på Bonigi. På samma sätt önskar vi att du som kund ska uppleva engagemanget i samarbetet med oss.

Vi är lyhörda

Förändringar från omvärlden och utveckling av arbetssätt är något som ständigt påverkar insamlings- och medlemsorganisationer. Genom vår långa erfarenhet och kunskap om NGO’s förstår vi utmaningarna och kan vara en del av lösningen. För oss är lyhördhet inte att alltid hålla med, för oss är det förmågan att lyssna och förstå för att hjälpa varandra och våra kunder att utvecklas på bästa bäst.

Vi är ärliga

Att vara ärlig innebär för oss först och främst att vara ärlig mot sig själv. Att vara en del av teamet på Bonigi innebär att man inte bara kan utan förväntas vara sig själv med de egenskaper vi har som människor oavsett om det är brister eller styrkor. När vi är sanna mot oss själva och våra verkliga drivkrafter skapar vi långsiktig trivsel och utveckling. Det tror och hoppas vi skall märkas i samarbete och leveranser till våra kunder.

Vill du veta mer?

Boka en personlig demo och låt oss presentera vad NGO|PRO kan göra för just er organisation. 

Kundtjänst

Växel

Kundtjänst

036-333 60 33